Fremragende salat af spinatblade, ristede kikærter, rød og gul peber og frisk ananas. Kan spises alene eller som tilbehør til kød. I dag fik vi karrystegte kyllingebryst til.
3 personer
Ingredienser:
100 g spinatblade
1 rød peber
1 gul peber
1/4 frisk ananas
450 g kogte kikærter (120 g rå)
1/2 tsk spidskomme
1/2 tsk paprika
3 spsk olie
3 Kyllingebryst
Karry
Gurkemeje
Salt
Fremgangsmåde:
Olien varmes op på en pande og spidskommen og paprika kommes på sammen med kikærterne, som steges i ca. 15-20 minutter. Smages til med salt.
Kyllingebrysterne steges i olie og krydres med karry, gurkemeje og salt. De er færdige efter 15-20 minutter.
Spinatbladene lægges på et fad, det fint hakkede peber kommes ovenpå. Ananassen skæres i fine tern og kommes på. Lige inden servering kommes kikærterne på.
Kyllingebrysterne serveres ved siden af.
Skriv en kommentar