Fremragende salat af spinatblade, ristede kikærter, rød og gul peber og frisk ananas. Kan spises alene eller som tilbehør til kød. I dag fik vi karrystegte kyllingebryst til.

3 personer

Ingredienser:

100 g spinatblade

1 rød peber

1 gul peber

1/4 frisk ananas

450 g kogte kikærter (120 g rå)

1/2 tsk spidskomme

1/2 tsk paprika

3 spsk olie

3 Kyllingebryst

Karry

Gurkemeje

Salt

Fremgangsmåde:

Olien varmes op på en pande og spidskommen og paprika kommes på sammen med kikærterne, som steges i ca. 15-20 minutter. Smages til med salt.

Kyllingebrysterne steges i olie og krydres med karry, gurkemeje og salt. De er færdige efter 15-20 minutter.

Spinatbladene lægges på et fad, det fint hakkede peber kommes ovenpå. Ananassen skæres i fine tern og kommes på. Lige inden servering kommes kikærterne på.

Kyllingebrysterne serveres ved siden af.