Broccoli er en fantastisk grønsag og er virkelig lækker, når den laves som en broccolisalat. Den grønne vitaminbombe er fyldt med fibre, mineraler og sunde plantestoffer. Denne broccolisalt er lavet uden kød, så vegetarer også kan spise den. Den kan både bruges som en frokostret ellers som tilbehør til kød og fisk.
2 personer
Ingredienser:
1 broccoli skåret i små tern
1/2 dl granatæblekerner eller alternativt 50 g frosne
3 spsk solsikkekerner
3 sksp rosiner
1 lille rødløg
1 dl. A38 3,5% fedt
1 tsk. Honning
Salt og peber
Fremgangsmåde:
A38, honning og salt og peber røres sammen til en dressing.
Broccoli i små buketter kommes i en skål sammen med rødløg skåret i små terne, rosiner og solsikkekerner. Granatæblekerne tages ud af det friske granatæble, eller de frosne bær tøs op og blandes i.
Til sidst blandes det hele sammen med dressingen.
Skriv en kommentar