Hvidkålssalat er i øjeblikket min ynglings salat. Den er både rigtig sund, og smager samtidig fantastisk.
I dag har jeg blandet den med kylling, blomkål, mandler og græskarkerner. Jeg har lavet en dressing krydret med karry, for at give salaten smag.
Ingredienser:
175 g hvidkål (kan erstattes med spidskål)
75 g blomkål
25 g mandler
25 g græskarkerner
2 stykker stegte kyllingeinderfilet (kan undlades)
3 spsk olivenolie
½ tsk karry
½ tsk gurgemeje
1 fed hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Hvidkålen snittes fint, blomkålen deles i små buketter. Dressingen blandes og vendes i blomkålen og hvidkålen. Mandler, græskarkerner og kyllingestykker skåret i mindre stykker kommes i, og det hele blandes sammen og anrettes pænt på en tallerken.
Skriv en kommentar