Denne omelet er nem og hurtig at lave til morgenmad, og så er den samtid sund.

Omelet med spinat og tomat

1 person

Ingredienser:

  • 1 æg
  • 2 spsk. minimælk
  • Salt og peber
  • 75 g spinat frisk eller fra frost
  • 1 tomat
  • Rapsolie til stegning
  • 1 skive groft rugbrød

Fremgangsmåde:

Slå ægget ud i en skål og kom lidt salt og peber og mælk i, og pisk det let sammen.

Varm en pande og kom lidt rapsolie på, når olien er varm kommes æggemassen på, og omeletten steges på samme side til æggen er færden ovenpå, det tager ca. 5 minutter.

Imens tøs spinaten op i mikroovnen, hvis det er den frosne version der er valgt, ellers skyldes den friske spinat. En anden pande varmes op med rapsolie og her kommes spinaten på, som steger indtil det er varmt, krydres med lidt salt og peber.

Tomaten skæres i skiver og det hele anrettes på en tallerken med 1 skive brød til.